Долинське с

Історичні адміністративні поділи

Указ Президії ВР УРСР від 1 лютого 1945 р. « та уточнення і впорядкування існуючих назв сільрад і населених пунктів Одеської області»: село Валегоцулове іменувати село Долинське і Валегоцулівську сільраду — Долинська. Валегоцулівську Першу дільницю української сторони сільраду іменувати Долинська Перша. Валегоцулівську Першу дільницю молдавської сторони сільраду іменувати Долинська Друга. Валегоцулівську Другої дільниці сільраду іменувати Долинська Третя.

Указ Президії ВР УРСР від 15 грудня 1945 р. « історичних найменувань та уточнення і впорядкування існуючих назв сільрад і населених пунктів Одеської області»: Гросулівський район, відповідно до назви його центру, іменувати Великомихайлівський..