Бандурове с

Історичні адміністративні поділи

Село Бондурова – нині зветься Бандурове. Названо від першого поселенця Бондура. Після нього поселились козаки Наливайко і Гудим – так виникло 3 поселення (Старо-Бондурова, Наливайківка і Гудимківка) [Приходы и церкви Подольской епархии. – Труды Подольского епархиального историко-статистического комитета, 1901 г., т. 9]. Церква відома з 1776 р. [Лобатынский С. Материалы для истории унии в Подолии. – Труды Подольского епархиального историко-статистического комитета, 1879 г., т. 2, с. 43].

Церква Різдва богородиці в Старо-Бондуровій існувала до 1845 р. [Приходы и церкви Подольской епархии. – Труды Подольского епархиального историко-статистического комитета, 1901 г., т. 9, c. 55].

Церква св.Дмитра в Гудимківці існувала до 1845 р. [Приходы и церкви Подольской епархии. – Труды Подольского епархиального историко-статистического комитета, 1901 г., т. 9, c. 55].