Відники с

Історичні адміністративні поділи

Рішення про перейменування села Водники на село Відники прийняла Львівська обласна рада 18.12.1990 р. Дата опублікування 01.03.1992 р. (“Відомості Верховної Ради України” № 9, стор.252).

Виконавчий комітет Львівської обласної Ради народних депутатів рішенням від 18 грудня 1990 року вніс в адміністративно-територіальний устрій окремих районів такі зміни: у Пустомитівському районі: уточнив назву села Водники Звенигородської сільради на село Відники.

Довідка у Вікіпедії:

Указ Президії ВР УРСР від 18 липня 1946 р. « історичних найменувань та уточнення і впорядкування існуючих назв сільрад і населених пунктів Львівської області»: населені пункти Водниківської сільської ради Бобркського району – хутір За Горбом іменувати хутір Загорбний, хутір На Горі іменувати хутір Нагірний. [Нині невідомі.]

Список літератури – на сайті «».