Бакачик-Кият смт

Історичні адміністративні поділи

Переименование: Мокроусово (населенный пункт колхоза «1-я Крымская коммуна») [Указ Президиума Верховного Совета РСФСР от 18 мая 1948 года «О переименовании населенных пунктов Крымской области» .]

Перейменування: стара назва Мокроусове, нова назва Комсомольське [Українська РСР. Адміністративно-територіальний устрій на 1 січня 1967 р. – К. : Політвидав, 1969 р.].

Виконавчий комітет Кримської обласної Ради народних депутатів рішенням від 18 липня 1989 року вніс в адміністративно-територіальний устрій окремих районів такі зміни: у Сімферопольському районі передав село Комсомольське Мирнівської сільради в підпорядкування Сімферопольській міській Раді.

Верховна Рада Криму постановою від 30 червня 1993 року віднесла село Комсомольське Залізничного району м. Сімферополя до категорії селищ міського типу і підпорядкувала його Гресівській селищній Раді Залізничного району м. Сімферополя.

Постанова Верховної ради України від 12.05.2016 р.: перейменувати селище міського типу Комсомольське Гресівської селищної ради Залізничної районної у місті Сімферополі ради на селище міського типу Бакачик-Кият .