Чистопілля с

Історичні адміністративні поділи

Указ Президії ВР УРСР від 18 липня 1946 р. « історичних найменувань та уточнення і впорядкування існуючих назв сільрад і населених пунктів Львівської області»: хутір Еренфельд, Блищиведської сільської ради Куликівського району, іменувати хутір Честопілля.

Рішення про перейменування села Честопілля на село Чистопілля прийняла Львівська обласна рада 18.12.1990 р. Дата опублікування 01.03.1992 р. (“Відомості Верховної Ради України” № 9, стор.252).

Виконавчий комітет Львівської обласної Ради народних депутатів рішенням від 18 грудня 1990 року вніс в адміністративно-територіальний устрій окремих районів такі зміни: у Нестеровському районі уточнив назву села Честопілля Підлісненської сільради на село Чистопілля.