Пімсти смерть великих лицарів

Миляво с

Рішення про перейменування села Мілява на село Миляво прийняла Львівська обласна рада 18.12.1990 р. Дата опублікування 01.03.1992 р. (“Відомості Верховної Ради України” № 9, стор.252).

Виконавчий комітет Львівської обласної Ради народних депутатів рішенням від 18 грудня 1990 року вніс в адміністративно-територіальний устрій окремих районів такі зміни: у Нестеровському районі уточнив назву села Мілява Бишківської сільради на село Миляво, Пиратин Бишківської сільради на село Пирятин, Глинське Воле-Висоцької сільради на село Глинськ, Борова Добросинської сільради на село Борові, Галаси Добросинської сільради на село Галасі, Кочмарі Добросинської сільради на село Качмарі, Погорисько Замківської сільради на село Погарисько, Питуля Кунинської сільради на село Цитуля, Малдрики Лавриківської сільради на село Мавдрики, Кібті Лавриківської сільради на село Кіпті, Пальчишини Лавриківської сільради на село Панчищини, Дібрівка Липницької сільради на село Дубрівка, Загірні Липницької сільради на село Загір’я, Соснини Любельської сльради на село Соснина, Гребенці Надичівської сільради на село Гребінці, Будокам’янка Новокам’янської сільради на село Буди, Кривокам’янка Новокам’янської сільради на село Криве, Пильнокам’янка Новокам’янської сільради на село Пільце, Честопілля Підлісненської сільради на село Чистопілля, Моцошин Сопошинської сільради на село Мацошин, Серпівка Туринківської сільради на село Сарнівка; у Пустомитівському районі: відновив село Грабник, раніше об’єднане з селом Кугаїв, і підпорядкував його Вовківській сільській Раді; уточнив назви сіл: Гончарі Винничківської сільради на село Гончари, Водяне Водянської сільради на село Зимна Вода, Шоломия Звенигородської сільради на село Шоломинь, Водники Звенигородської сільради на село Відники, Прилисяни Оброшинської сільради на село Пришляки, Підберезці Чижиківської сільради на село Підберізці; перейменував Водянську сільраду на Зимноводівську (центр – село Зимна Вода).