Пільце с

Історичні адміністративні поділи

Указ Президії ВР УРСР від 18 липня 1946 р. « історичних найменувань та уточнення і впорядкування існуючих назв сільрад і населених пунктів Львівської області»: населені пункти Кам’янсько-Новівської сільської ради Магерівського району –… хутір Кам’янка Пильце іменувати хутір Пильнокам’янка

Рішення про перейменування села Пильнокам’янка на село Пільце прийняла Львівська обласна рада 18.12.1990 р. Дата опублікування 01.03.1992 р. (“Відомості Верховної Ради України” № 9, стор.252).

Виконавчий комітет Львівської обласної Ради народних депутатів рішенням від 18 грудня 1990 року вніс в адміністративно-територіальний устрій окремих районів такі зміни: у Нестеровському районі уточнив назву села Пильнокам’янка Новокам’янської сільради на село Пільце.