Раухівка смт

Історичні адміністративні поділи

Указ Президії ВР УРСР від 1 лютого 1945 р. « та уточнення і впорядкування існуючих назв сільрад і населених пунктів Одеської області»: населений пункт Карнагорівської сільради — селище Раухівка іменувати селище Димівка.

Димівка на деяких сучасних картах показана як північно-східна частина Раухівки, яка безпосередньо примикає до залізничноі станції. Раухівка зростала від неї на південний захід.

Верховна Рада України постановляє (22.12.1998, №343-XIV): Присвоїти новоутвореному населеному пункту Березівського району Одеської області найменування – селище міського типу Раухівка.

Одеська обласна рада рішенням від 17 липня 1998 року у Березівському районі взяла на облік селище міського типу Раухівка та утворила Раухівську селищну раду з центром в селищі міського типу Раухівка.