Садове с (Тузлівська ТГ)

Село засноване в 1910 р.

17 жовтня 1964 р. села Садове та Веселе Тузлівської сільради Білгород-Дністровського (укрупненого) р-ну об’єднані в один населений пункт село Веселе. [Відомості Верховної Ради Української PCP. — 1964 — № 48 — с. 764.]

10 лютого 1987 р. із складу села Веселе Безім’янківської сільради виділено (відокремлено) в окремий населений пункт колишнє село Садове, відновивши його попередню назву, і підпорядковано його Безім’янківської сільській Раді. [ Відомості Верховної Ради Української PCP. — 1987 — № 9 — с. 140.]

Виконавчий комітет Одеської обласної Ради народних депутатів рішенням від 10 лютого 1987 року вніс в адміністративно-територіальний устрій деяких районів такі зміни: у Татарбунарському районі виділив із складу села Веселе Безім’янківської сільради в окремий населений пункт колишнє село Садове, відновивши його попередню назву, і підпорядкував його Безім’янківської сільській Раді.