Ленінське с

Указ Президії ВР УРСР від 23 листопада 1945 р. « історичних найменувань та уточнення і впорядкування існуючих назв сільрад і населених пунктів Ворошиловградської області»: населені пункти Шмідтівської сільради —… колонію Ленінфельд іменувати хутір Ленінський

Населений пункт знятий з обліку у зв’язку з переселенням жителів. Рішення прийняла Луганська обласна рада 03.03.1987 р. Дата опублікування 01.04.1987 р. (“Відомості Верховної Ради України” 13, стор.189).

Виконавчий комітет Ворошиловградської обласної Ради народних депутатів рішенням від 3 березня 1987 року вніс в адміністративно-територіальний устрій окремих районів і міськрад такі зміни: у Лутугинському районі зняв з обліку село Ленінське Георгіївської селищної Ради.