Сморшки с

Історичні адміністративні поділи

Деревня згадана у податкових реєстрах 1750 – 1756 рр. [ лівобережної України 50-х рр. 18 ст. – К.: 1990 р., с. 25].

Приєднання: в період 1972..1986 рр. село Сморшки приєднане до села Гладке [Українська РСР. Адміністративно-територіальний устрій на 1 січня 1987 р. – К.: 1987 р.].

Виконавчий комітет Чернігівської обласної Ради народних депутатів рішенням від 27 серпня 1990 року у Козелецькому районі відновив село Сморшки, раніше об’єднане з селом Гладке Патютинської сільради, взяв його на облік і підпорядкував Патютинській сільській Раді.

Чернігівська обласна Рада народних депутатів рішенням від 21 грудня 1994 року у Козелецькому районі об’єднала села Сморшки і Гладке Патютинської сільради в одне село Гладке і підпорядкувала Патютинській сільській Раді.

Населений пункт приєднано (або включено в смугу) с Гладке. Рішення № прийняла Чернігівська обласна рада 21.12.1994 р. Дата опублікування 01.01.1995 р. (“Відомості Верховної Ради України” № 1, стор.15).