Куца Балка с

Історичні адміністративні поділи

Церква в селі Куца Балка перетворена з уніатської на православну в 1794 р. [Лобатынский С. Материалы для истории унии в Подолии. – Труды Подольского епархиального историко-статистического комитета, 1879 г., т. 2, с. 50]. У пізніших довідниках не згадується.

В 1905 р. зафіксована православна церква [Крылов А. П. . – Каменец-Подольский: изд. губ. стат. комитета, 1905 г., с. 397]. Церкви не було в довіднику 1901 р., мабуть, збудована в 1901..1905 рр.

Перейменування: стара назва Рогозянка, нова назва Котовське [Українська РСР. Адміністративно-територіальний устрій на 1 січня 1967 р. – К. : Політвидав, 1969 р.].

Село Куца Балка невідоме: якщо це не те саме, що Данилова Балка, то с.Котовське.

Постанова Верховної ради України від 12.05.2016 р.: перейменувати село Котовське Вільшанського району на село Куца Балка .