Церква Покрови

Церква Покрови 1771 р. (дерев.) [Пам’ятники архітектури УРСР, що перебувають під державною охороною: список. – К.: Держбудвидав, 1956 р., с. 23] – у с.Городище Ворошиловського району.

Поковська церква 1771 р. (дерев.) [Постанова Ради міністрів УРСР “Про впорядкування справи обліку та охорони пам’ятників архітектури на території Української РСР” № 970 від 24.08.1963 р.] – у с.Городище Лисичанського району.

Дерев’яна церква кін. 18 ст. [Слободян В. Каталог існуючих дерев'яних церков України і українських етнічних земель. – Вісник ін-ту Укрзахідпроектреставрація, 1996 р., т. 4, с. 101]. – І той ж Слободян в тому ж номері журналу, тільки на 50 сторінок раніше, пише, що церква згоріла в 1972 р. !

41. с. Городище Луганська обл. Перевальський район. Церква Покрови Пр.Богородиці, 1771 р. Згоріла 1972 р. Класицистична.

Тридільна. Ширша квадратова нава та вужчий гранчастий вівтар. Бабинець, добудований пізніше, прямокутний, тринавовий, ширший за центральну наву.