Безводне с

Історичні адміністративні поділи

Село Фелиціанівка згадується з сер. 19 ст. [Історія міст і сіл УРСР : Вінницька область. – К. : ГРУРЕ, 1972 р.].

Указ Президії ВР УРСР від 7 червня 1946 р. « історичних найменувань та уточнення і впорядкування існуючих назв сільрад і населених пунктів Вінницької області»: село Феліціанівка іменувати село Безводне і Феліціанівську сільську Раду — Безводнівська.

Президія Вінницької обласної Ради народних депутатів рішенням від 3 грудня 1990 року передала Безводнівську сільраду Чернівецького району до складу Ямпільського району.

Довідка у Вікіпедії:

виконкому Вінницької обласної Ради депутатів трудящих № 416 від 6 липня 1957 р. «Про уточнення обліку населених пунктів»: виключити з облікових даних адміністративного поділу населені пункти, що по різних причинах припинили своє існування: хутір Коритне — Безводнівської сільської ради.