Котиківка с

Історичні адміністративні поділи

Перша згадка: 1 пол.17 ст. [Історія міст і сіл УРСР : Івано-Франківська область. – К. : ГРУРЕ, 1971 р.].

Приєднання: в період 1972..1986 рр. село Котиківка приєднане до м-Городенка [Українська РСР. Адміністративно-територіальний устрій на 1 січня 1987 р. – К.: 1987 р.].

Верховна Рада України постановляє (15.11.1996, № 519/96-ВР): Виділити з меж міста Городенка Городенківського району Івано-Франківської області територію колишнього села Котиківка в окремий населений пункт і відновити йому найменування – село Котиківка.

Івано-Франківська обласна рада рішенням від 24 грудня 1996 року внесла в адміністративно-територіальний устрій окремих районів такі зміни: у Городенківському районі підпорядкувала Городенківській міській раді відновлене село Котиківка.