260.12. Речовий склад, 1914–18 (архіт.).

Просп. Повітрофлотський, 28. У центральній частині території, паралельно головному навчальному корпусу училища.

З південного сходу будівля одноповерхова, з північного заходу її висота збільшується за рахунок цокольного поверху, утвореного внаслідок перепаду рельєфу, цегляна, пофарбована, у плані прямокутна. Дах двосхилий. Вхід на західному фасаді – на центральній осі, обидва входи на східному фасаді розміщені асиметрично. Видовжені фасади розчленовують пласкі лопатки.

Об’єднані під карнизом, вони утворюють прямокутні неглибокі ніші з верхніми фігурними кутами. В центр кожної ніші вкомпоновано вікно з лучковою перемичкою та підвіконням на невеликих кронштейнах. Торцеві фасади, завершені трикутними фронтонами, – глухі. Будівля увінчана карнизом з сухариками. Пофарбована у вохристий колір з білими елементами оздоблення.

Склад – зразок споруди господарського призначення.

Тепер – приміщення для варти й адміністративна установа Міністерства оборони України.