Вигнання з раю

В овальному, вертикально видовженому клеймі зображені у повен зріст в динамічному русі Адам і Єва. Вони оголені, на стегнах вінки з дубового листя, їхні постаті розвернуті у тричвертному повороті. Широка постава ніг підкреслює динамічний рух. Права Адамова рука припіднята на рівні грудей, ліва опущена. Його погляд звернений до верхнього лівого кута. Єва зображена трохи позаду, її руки зведені в жесті на рівні грудей, погляд спрямований донизу. У верхньому правому куті, у великих cipo-білих купчастих хмарах – ангел у динамічному русі. У правій припіднятій руці він тримає вогняного меча, а ліва опущена долі. Крила ангела розкриті. Зображений він у тричвертному повороті, постать нижчепоясна. Лик рожево-вохристої карнації. Довге рудувате кучеряве волосся спадає на плечі. Одягнений ангел в оранжевий хітон та яскравий червоний плащ. Адам і Єва зображені на тлі горбистого краєвиду. Позад них – масивний стовбур дерева, крона якого схована в хмарах. Тло гладке, золочене. Угорі напис червоними літерами: Ізгна(т) бы і ніша Раскія.