Церква св.Іоана Богослова

Церква св.Іоанна Богослова – дерев’яна, подібна до хати; перетворена з уніатської на православну в 1794 р. [Лобатынский С. Материалы для истории унии в Подолии. – Труды Подольского епархиального историко-статистического комитета, 1879 г., т. 2, с. 23, 59]. Уніатська церква св.муч.Олександра існувала в 2 п.18 ст. – у вигляді хатинки. В кін. 18 ст. перетворена на православну церкву св.Іоана Богослова. Вона закрита в 1828 р. через ветхість. Нова церква св.Іоана Богослова збудована в 1824 – 1833 рр. в центрі села – цегляна хрещата одноверха, крита залізом. В 1888 р. прибудовано 2 приділи [Приходы и церкви Подольской епархии. – Труды Подольского епархиального историко-статистического комитета, 1901 г., т. 9, c. 10 – 11].