Мала Корениха с

Населений пункт приєднано (або включено в смугу) м Миколаїв. Рішення № 518/96-ВР прийняла Верховна Рада України 15.11.1996 р. Дата опублікування 01.01.1997 р. (“Відомості Верховної Ради України” № 3, ст.17).

Верховна Рада України постановляє (15.11.1996, № 518/96-ВР): Включити у межі міста Миколаєва Миколаївської області село Мала Корениха.

Рубан В.В., Буйских С.Б. Исследования в урочище “Дидова Хата”. – “Археологические открытия 1975 г.”, М., 1976 г., с. 386.

Рубан В.В. Комплекс памятников античного времени в урочище “Дидова Хата” на Бугском лимане. – Краткие сообщения Института археологии АН СССР, 1978 г., т. 156, с. 32 – 36.

Никитин В.И. Поселение катакомбного времени у с.Малая Корениха. – “150 лет Одесскому археологическому музею”, К., 1975 г., с. 71 – 72.