Краснокам’янка с

Історичні адміністративні поділи

Переименование: Красно-Каменка (быв. Кизилташ) [Указ Президиума Верховного Совета РСФСР от 18 мая 1948 года «О переименовании населенных пунктов Крымской области» .]

Верховна Рада Кримської АРСР постановами від 19 липня, 24 жовтня та 26 грудня 1991 року внесла в адміністративно-територіальний устрій республіки такі зміни: підпорядкувала село Краснокам’янка Щебетовської селищної Ради Судацькій міській Раді.

Верховна Рада Автономної Республіки Крим постановою від 15 квітня 1998 року у Феодосійській міській раді взяла на облік та підпорядкувала Щебетовській сільраді новоутворений населений пункт – село Краснокам’янка. (Публікацію повідомлення змінено на підставі постанови Верховної Ради Автономної Республіки Крим від 15 квітня 1998 року № 1504-1У: після слів «у Феодосійській міській раді» слід читати «підпорядкувала Щебетовській селищній раді село Краснокам’янка, яке було передане до складу Феодосійської міськради» (Відомості Верховної Ради України, 2004 p., № 32, стор. 1304).

Верховна Рада України постановляє (17.11.1999, № 1233-XIV): Передати до складу Феодосійської міської ради Автономної Республіки Крим село Краснокам’янка Судацької міської ради з прилеглими землями загальною площею 810,4 гектара.