Поселення раннього залізного віку

Ганіна О.Д. Наслідки дослідження ранньоскіфського поселення біля села Залісся Борщівського району Тернопільської області в 1970 – 1971 роках. – “15-а наукова конференція Інституту археології АН УРСР”, 1972 р., с. 201 – 203.

Ганина О.Д. Раннескифское поселение у с.Залесье Тернопольской области. – “150 лет Одесскому археологическому музею АН УССР”, К., 1975 г., с. 80 – 81.

Ганина О.Д. Поселение периода скифской архаики у с.Залесье Борщевского района Тернопольской области. – “Археологические исследования на Украине в 1978 – 1979 гг.”, Днепропетровск, 1980 г., с. 83.

Ганіна О.Д. Поселення ранньоскіфського часу біля с.Залісся у середньому Подністров’ї. – “Тези доповідей 5-ї Подільської історико-краєзнавчої конференції”, Кам’янець-Подільський, 1980 р., с. 117 – 118.