Церква св.Іоана Богослова

Церква св.Іоанна Богослова перетворена з уніатської на православну 28.09.1794 р. [Лобатынский С. Материалы для истории унии в Подолии. – Труды Подольского епархиального историко-статистического комитета, 1879 г., т. 2, с. 15; Гульдман В.К. Справочная книжка Подольской губернии. – Каменец-Подольский: тип.губ.правления, 1888 г., с. 246]. Була дерев’яна церква – згоріла у 1840 р. Нова церква св.Іоанна Богослова збудована у 1843 р. на місці старої – дерев’яна одноверха хрещата, на кам’яному фундаменті, дах залізний. В 1852 р. прибудована дзвіниця. В 1869 р. прибудовано 2 приділи. Іконостас 4-ярусний [Приходы и церкви Подольской епархии. – Труды Подольского епархиального историко-статистического комитета, 1901 г., т. 9, с. 321 – 322].