Церква св.Іоана Предтечі

Церква (дерев.) на кінці Закібці (вгору за течією р.Завадка) є – я туди не дістався, тільки розповідали про неї. Спостереження М.І.Жарких, 10.06.1990 р.

Дерев’яна церква Собору св.Іоана Хрестителя 1860 р. в с.Ільник Королівський [Слободян В. Каталог існуючих дерев'яних церков України і українських етнічних земель. – Вісник ін-ту Укрзахідпроектреставрація, 1996 р., т. 4, с. 122].

с. Ільник Королівський (Ільник).

Турківський.

Церква Собору св. Івана Хрестителя. 1860.

Розташована в присілку званому Закіпці. Перша церква на цьому присілку була фундована королем Яном III Собєським. Стара дерев’яна церква була збудована у 1765 р. У 1860 р. на її місці зведено теперішню дерев’яну тризрубну триверху церкву бойківського типу. Вінчають будівлю восьмерикові верхи – над навою з чотирма заломами, а над вівтарем і бабинцем – з двома, вкриті банями з ліхтарями і маківками. Зачинена у 1958 – 1989 рр.

Драган М. Українські деревляні церкви. – Львів, 1937, c. 90.

Юсипович І. Турківщина: за завісою століть. – Львів, 1993, с. 62.