2012 р. Браму Потоцьких в Івано-Франківську почнуть реставрувати наступного тижня

5 квітня на сесії Івано-Франківської міської ради черговий раз піднімалось питання реконструкції в’їзної брами комплексу Палацу Потоцьких. На що представник власника комплексу Палацу Потоцьких заявив, що реставраційні роботи в’їзної брами розпочнуться уже з наступного тижня. Про це повідомили в прес-службі Івано-Франківської міської ради.

Секретар Івано-Франківської міської ради Руслан Марцінків також повідомив, що на його ім’я надійшов лист від ТзОВ «Карпатська нафтова компанія», у якому говориться про готовність залучити до виконання робіт із капітального ремонту пам’ятки архітектури місцевого значення в’їзної брами Палацу Потоцьких спеціалізованої організації у найкоротший термін.

Як зазначив Руслан Марцінків це питання є доволі наболілим, а тому як депутати, так і громадськість будуть пильно спостерігати за реставраційними роботами.

«Західна інформаційна корпорація»