Церква св.Миколи

Церква [Гульдман В.К. Справочная книжка Подольской губернии. – Каменец-Подольский: тип.губ.правления, 1888 г., с. 250]. Церква св.Миколи збудована у 1740 р. – дерев’яна триверха; середній верх був покритий гонтою, бічні незакінчені – соломою. Нова церква збудована у 1770 р. за 200 саж. (426 м) на північ від старої – дерев’яна триверха; вона згоріла 9.12.1845 р. Нова церква збудована у 1860 р. на її місці – кам’яна одноверха хрещата, разом з дзвіницею. Довжина 10 саж. (21.3 м), ширина 5 саж. (10.6 м), висота церкви 8 саж. (17 м), висота дзвіниці 10 саж. (21.3 м). Шанована старовинна ікона св.Миколи [Приходы и церкви Подольской епархии. – Труды Подольского епархиального историко-статистического комитета, 1901 г., т. 9, с. 913 – 914].