2007 р. Будівлю річкового вокзалу в Києві відремонтують

Дата: 12.12.2007

Найближчим часом ВАТ “Київський річковий порт” проведе капітальний ремонт будівлі центрального річкового вокзалу на Поштовій площі, повідомляє ЛIГАБiзнесIнформ.

За інформацією прес-служби Подільської районної державної адміністрації, зараз керівництво “Київського річкового порту” займається оформленням всієї необхідної дозвільної документації і отриманням ордера на виконання робіт в Головному управлінні контролю за впорядкуванням міста Київської міської державної адміністрації.

Нагадаємо, Київський річковий порт – один з найбільших портів Дніпровського басейну, був заснований в липні 1897 року після завершення будівництва Київської гавані. Основним видом діяльності порту є видобуток і реалізація пісочн о-щебеневої продукції.

Пасажирський флот ВАТ “Київський річковий порт” виконує екскурсійні та прогулочні рейси, забезпечує перевезення пасажирів.

Джерело: “Київський портал”