Житловий будинок (№ 20 / Борисоглібська, 2)

Розмір зображення: 800:600 піксел

Жилий будинок 1830-х рр. (вул.Жданова, 20) [Постанова Ради міністрів УРСР “Про доповнення списку пам’яток містобудування і архітектури УРСР, що перебувають під охороною держави” № 442 від 6.09.1979 р.].

Житловий будинок 1830 р. (вул.Сагайдачного, 20) [Державний реєстр національного культурного надбання: пам’ятки містобудування і архітектури України (проект). – Пам’ятки України, 1999 р., № 2-3].

Житловий будинок 1830-х рр., архітектор Л.Станзані [Памятники истории и культуры Украинской ССР. – К.: 1987 г., с. 26].

Суд вернул Киеву историческое здание в сердце Подола (5.12.2014 г.)

Так, в 2008 году на основании решения Киевсовета частное предприятие приобрело право собственности на два нежилых дома на улице Петра Сагайдачного, 20/2, общей площадью около 2500 кв. м…