2009 р. Київський кінотеатр Кінопанорама закриється 1 червня

Київський кінотеатр Кінопанорама закриється 1 червня 2009 року. На його місці побудують торгово-офісний центр.

У понеділок, 1 червня, у Києві закривається один з найстаріших київських кінотеатрів – Кінопанорама, розташований на вулиці Шота Руставелі.

Адміністрація кінотеатру дякує глядачам за підтримку та увагу, говориться на сайті Кінопанорама.

“Незважаючи на те, що ми не могли похизуватися комфортними умовами кінопоказу, ми завжди прагнули демонструвати найкраще, що йшло на екранах країни, тому що вважали і вважаємо, що гарне кіно здатне посіяти розумне, добре і вічне в умах людей і змінити людину на краще. Ще раз дякуємо, що Ви є, справжні цінителі великого мистецтва. Нехай живе гарне кіно”, – сказано на сайті кінотеатрі.

За день до закриття в Кінопанорамі виступить український гурт Крихітка Цахес. Концерт відбудеться 30 травня о 21:30. Кількість сидячих місць у залі – 403.

Нагадаємо, в грудні 2008 року Київська міська рада продала за 7 млн грн земельну ділянку під кінотеатром Кінопанорама для будівництва багатофункціонального комплексу з об’єктами готельного, офісного, торговельного призначення.

Зазначимо, що про своє закриття повідомив також київський стереоскопічної кінотеатр Орбіта, розташований на вул. Хрещатик, 29.