2011 р. Будинок вчителя реконструюють

Столична влада планує реконструювати Будинок вчителя до 1 вересня 2012 року. Про це заявив голова Київської міськдержадміністрації Олександр Попов, повідомляє прес-служба мерії.

“Київський будинок вчителя – історична будівля. Впевнений, що кожен киянин, який входить до цього приміщення, відчуває історію і свою причетність до формування сучасної історії. Дуже давно тут не проводили ремонт, крім того, багато чого потребує модернізації”, – сказав чиновник.

За його словами, необхідно замінити систему опалення, освітлення тощо.

“Ми беремо на себе зобов’язання здійснити реконструкцію Будинку вчителя до 1 вересня 2012 року”, – сказав Попов.

Як відомо, Будинок працівників освіти було засновано 1922 року. При Будинку вчителя проводять науково-педагогічні семінари, конференції, діють колективи художньої самодіяльності, різного роду гуртки для вчителів та школярів, зокрема, танцювальні та хорові. Також працює Педагогічний музей.