Стоянки пізньопалеолітичні

Стоянки Липа-4 та Липа-6 – пам’ятка археології (пізній палеоліт) [Постанова Кабінету міністрів України № 1761 від 27.12.2001 р. “Про занесення пам’яток історії, монументального мистецтва та археології національного значення до Державного реєстру нерухомих пам’яток України”].

Стоянки “Липа 4” та “Липа 6” (с. Липа, урочища Ліс Козакевича (“Липа IV”) та Глинище (“Липа VI”)) – пам’ятка археології (35 тис. до н.е.) [Постанова Кабінету міністрів України № 928 від 3.09.2009 р. “Про занесення об’єктів культурної спадщини національного значення до Державного реєстру нерухомих пам’яток України”].

Савич В.П. Багатошарова палеолітична стоянка Липа 6. – Матеріали і дослідження з археології Прикарпаття і Волині, 1962 р., т. 4, с. 19 – 27.

Савич В.П. Мустьєрські знахідки біля с.Липа Ровенської області. – Матеріали і дослідження з археології Прикарпаття і Волині, 1964 р., т. 5, с. 15 – 17.

Савич В.П. Исследования позднепалеолитической стоянки Липа 1 на Волыни. – “Археологические открытия 1967 г.”, М., 1968 г., с. 203 – 204.

Савич В.П. Костные изделия стоянки Липа 6. – Бюллетень комиссии по изучению четвертичного периода, 1969 г., № 36, с. 136 – 141.