Городище давньоруське

Городище – пам’ятка археології (Київська Русь) [Постанова Кабінету міністрів України № 1761 від 27.12.2001 р. “Про занесення пам’яток історії, монументального мистецтва та археології національного значення до Державного реєстру нерухомих пам’яток України”].

Городище (с. Листвин, на захід від села) – пам’ятка археології (9 – 13 ст.) [Постанова Кабінету міністрів України № 928 від 3.09.2009 р. “Про занесення об’єктів культурної спадщини національного значення до Державного реєстру нерухомих пам’яток України”].

Пелещиншин Н.А., Чайка Р.М. Раскопки у с.Листвин на Волыни. – “Археологические открытия 1971 г.”, М., 1972 г., с. 314 – 315.

Чайка Р.М. Дослідження давньоруських пам’яток в околицях с.Листвин в 1971 р. – “15-а наукова конференція Ін-ту археології АН УРСР”, К., 1972 р., с. 357 – 358.

Чайка Р.М. Раскопки городища у с.Листвин. – “Археологические открытия 1975 г.”, М., 1976 г., с. 403 – 404.

Зварич В.В., Чайка Р.М. Раскопки у с.Листвин. – “Археологические открытия 1977 г.”, М., 1978 г., с. 326.

Чайка Р.М. . – “Археологічні дослідження в Україні в 1994-1996 роках”, К., 2000 р., с. 173 – 174.