2009 р. Очко на користь міліції

На Луганщині затримали того, хто вдарив по ленінських місцях

Терориста пам’ятника знайдено. У Рубіжному на Луганщині міліція затримала 20-річного хлопця. Це саме він 2 квітня висадив у повітря тамтешній монумент Ленінові.

Терорист працює рятувальником водолазної станції. Саморобний вибуховий пристрій молодик прикріпив пластиліном. Вибухом пошкодило ліву ногу та сідниці скульптури. Спереду – теж друшляк. Триметровий пам’ятник вождеві пролетаріату в Рубіжнинському центральному парку встановили 40 років тому. За кількадесят метрів – школа й житлові будинки.

Тетяна Покугай, речниця Управління МВС України в Луганській області: Молодой человек посмотрел передачу о том, что в Санкт-Петербурге поврежден памятник. Он решил попробовать сделать то же самое. Прикрепил пластилином к памятнику, отъехал – услышал хлопок. Т.е. произошел взрыв. В настоящее время обвинение не предъявлено, поскольку нет заключения криминалистического центра.

СТБ