Церква Різдва богородиці

Церква Різдва Богородиці в 1741 р. була недобудована, в 1748 р. діяла. В 1801..1826 р. зроблено кам’яний підмурок. Розібрана в 1875 р. на огорожу цвинтаря. Нова дерев’яна п’ятиверха церква збудована в 1864 – 1868 рр. Розміри її 6: 3 сажені (12.8: 6.4 м), висота 5 саж. (10.7 м). Була ікона Богоматері 17 ст. [Приходы и церкви Подольской епархии. – Труды Подольского епархиального историко-статистического комитета, 1901 г., т. 9, с. 412; Сецинский Е.И. Исторические сведения и приходах и церквах Подольской епархии. 1. Каменецкий уезд. – Труды Подольского епархиального историко-статистического комитета, 1895 г., т. 7 с. 138 – 140].

Дерев’яна церква Різдва богородиці 1864 – 1868 рр. [Слободян В. Каталог існуючих дерев'яних церков України і українських етнічних земель. – Вісник ін-ту Укрзахідпроектреставрація, 1996 р., т. 4, с. 137].