Церква Покрови

Церква була до 1770 р. – дерев’яна, невідомого часу побудови. У 1770 р. її через ветхість та тісноту продали у с.Заливанщину. Нова церква Покрови начорно збудована у тиврівських лісах і в 1772 р. в готовому вигляді продана у Черепашинці. Освячена у 1774 р. В 1789 р. збудована кам’яна дзвіниця. В 1888 р. цю церкву розібрали і продали в с.Антонопіль для будівництва там церкви. Нова церква збудована у 1888 р. на місці попередньої – кам’яна одноверха. Старовинний 5-ярусний іконостас із старої церкви. У вівтарі була Бердичівська ікона божої матері. Був старовинний напрестольний хрест [Приходы и церкви Подольской епархии. – Труды Подольского епархиального историко-статистического комитета, 1901 г., т. 9, с. 265 – 266].