Церква Покрови

Церква дерев’яна згоріла в 1771 р. Нова дерев’яна церква збудована в 1774 р. в 40 аршинах (28 м) від старого місця. Дубова триверха споруда; з заходу мала невеликий притвор. Верхи мала з двома заломами, восьмигранні. Було опасання, стіни ошальовані дошками, дах залізний. Іконостас зроблено одночасно з церквою. Стара споруда була розібрана в кінці 1903 р. і продана в с.Киянівку. Нова церква збудована на початку 20 ст. поруч зі старою [Сецинский Е.И. Исчезающий тип деревянных церквей Подолии. – Каменец-Подольский: 1904 г., с. 15 – 16; Гульдман В.К. Справочная книжка Подольской губернии. – Каменец-Подольский: тип.губ.правления, 1888 г., с. 249].

Була дерев’яна церква – згоріла десь 1770 р. Нова церква Покрови збудована у 1770 – 1774 рр. неподалік від старого місця – дерев’яна триверха. У 1804 р. збудована окрема кам’яна дзвіниця. Старий іконостас 4-ярусний. Дві шановані ікони божої матері. У 1901 р. велося будівництво нової дерев’яної церкви [Приходы и церкви Подольской епархии. – Труды Подольского епархиального историко-статистического комитета, 1901 г., т. 9, с. 721 – 722].