2007 р. Львів: на площі Соборній знайшли залишки дерев’яного водопроводу

Дата: 20.06.2007

На площі Соборній, де зараз проводять ремонтні роботи, знайшли залишки дерев’яного водопроводу. Про це повідомив начальник управління охорони культурної спадщини ЛОДА Василь Івановський.

За його словами, роботи на площі поки не припинені і, що головне, за знахідкою немає ніякого нагляду. «Зараз там терміново потрібно зафіксувати факт знахідки і дослідити її», – зазначив пан Івановський.

Цікаво й те, що роботи на площі Соборній та вулиці Лисенка міська рада, за словами Василя Івановського, проводить без відповідних дозволів Державної служби з питань національної культурної спадщини.

Як повідомили “Львівський портал” у прес-службі Львівської міської ради, водопровід витягнули з землі та скерували на дослідження. Ремонтіроботи на площі не припиняють.

Джерело: “Львівський портал”