Лядова с

Коментар: згадується з 1388 р. [Грушевський М. С. Барське староство. – К.: с. 38].

10 січня 1440 р. польський король Владислав 3 записав Білині з Любніча 50 гривень на селах Лядава та Кіндзінче у Бакотському повіті [регеста: Михайловський В. Надання земельної власності у Подільському воєводстві за панування Владислава 3 (1434 – 1444 рр.). – Український археографічний щорічник, 2004 р., т. 8-9, с. 250 – 251].

Щодо с.Кіндзінче В.Михайловський припускає – с.Кудіївці Жмеринського району.

29 травня 1441 р. польський король Владислав 3 записав Білині з Любніча 50 гривень на селах Ladawa, Kindzincze (Лядава, Кіндзінче) Бакотського повіту [регеста: Михайловський В. Надання земельної власності у Подільському воєводстві за панування Владислава 3 (1434 – 1444 рр.). – Український археографічний щорічник, 2004 р., т. 8-9, с. 255].

В 1905 р. зафіксована назва Лядава [Крылов А. П. . – Каменец-Подольский: изд. губ. стат. комитета, 1905 г., с. 481].

Довідка у Вікіпедії:

виконкому Вінницької обласної Ради депутатів трудящих № 416 від 6 липня 1957 р. «Про уточнення обліку населених пунктів»: виключити з облікових даних адміністративного поділу населені пункти, що по різних причинах припинили своє існування: хутір Суха — Лядовської сільської ради.