Церква

Перша дерев’яна православна церква в селі була збудована у 1874-1875 рр. 1 У 1908 р. єпархіальний архітектор Александр Пуринґ отримав наказ спроектувати нову будівлю, 2 але до будівництва не дійшло.

Після першої світової війни церква зачинена. Звернення Українського посольського клубу в 1924 р. про відчинення церкви на час Великодних свят залишилось не виконаним. 3 Розвалена церква 8 липня 1938 р. з наказу місцевої польської влади. 4 Під час другої світової війни в селі діяла відновлена православна парафія. 5

1. Ks. Sosna G. Historyczny zarys Kościoła Prawosławnego od zarania dziejów do chwili obecnej na terenie województwa Białostockiego. // Wiadomości Polskiego Autokiefalicznego Kościoła Prawosławnego. 1978, N3-4. S. 43-95.

2. Archiwum Państwowy w Lublinie, Zespół Chełmski Konsystorz Prawosławny, sygn. 1960.

3. Про відкриття церков на Великодні Свята. // Діло. – Львів, 1924. 4. 91.