1998 р. Церкви України: Перемиська єпархія

с. Передрімихи Великі (Великі Передрімихи).

Жовківський.

Церква св. арх. Михайла. 1891.

Вперше церква згадується вже у 1442 р. Попередня, дерев’яна, була збудована у 1690 р. У 1891 р. на її місці збудували нову дерев’яну тризрубну церкву, рівновисокі зруби якої завершені банями на світлових восьмериках. Зведена вона, ймовірно, за проектом архітекта Василя Нагірного, таким же ж, як і в с. Новосілки Ліські Буського району. На захід від церкви розташована двоярусна стовпова дзвіниця, вкрита шоломовою банею, збудована у XVII ст. ще для старої церкви. У 1961 – 1989 pp. стояла зачиненою.

Джерело: Слободян В. Церкви України: Перемиська єпархія. – Льв.: 1998 р., с. 282.