Володимир м

Володимир м

Розмір зображення: 750:499 піксел

Відповідно до подання виконавчого комітету Волинської обласної Ради народних депутатів Президія Верховної Ради Української РСР постановляє (17.10.1988, № 6717-ХІ): Об’єднати Володимир-Волинську міську і Володимир-Волинську районну Ради народних депутатів Волинської області в одну Володимир-Волинську міську Раду народних депутатів. Володимир-Волинський район передати в підпорядкування Володимир-Волинській міській Раді.

Державний історико-культурний заповідник “Стародавній Володимир” [Постанова Кабінету міністрів України № 1761 від 27.12.2001 р. “Про занесення пам’яток історії, монументального мистецтва та археології національного значення до Державного реєстру нерухомих пам’яток України”].

Верховна Рада перейменувала місто Володимир-Волинський Володимир-Волинського району Волинської області на Володимир (15.12.2021 р.)

Перелік пам’яток історії Володимира:

На Украине ремонтники нашли в школе тысячелетний клад (3 сентября 2012)