Стара Цибулівка с

Село Стара Цибулівка [Приходы и церкви Подольской епархии. – Труды Подольского епархиального историко-статистического комитета, 1901 г., т. 9]. Нині – південна частина с.Цибулівка на правому березі р.Бережанка. Згадується з 18 ст. [Історія міст і сіл УРСР : Вінницька область. – К. : ГРУРЕ, 1972 р.].

виконкому Вінницької обласної Ради депутатів трудящих № 416 від 6 липня 1957 р. «Про уточнення обліку населених пунктів»: село Нова Цибулівка та село Стара Цибулівка Старо-Цибулівської сільської ради вважати за один населений пункт — село Цибулівка.

Церква Здвиження збудована у 1761 р. неподалік від місця Микільської церкви – дерев’яна триверха, без опасання, дах гонтовий. У 1836 р. перебудована на одноверху, розібрано хори. Розібрана в 1873 р. [Приходы и церкви Подольской епархии. – Труды Подольского епархиального историко-статистического комитета, 1901 г., т. 9, с. 798 – 799].

Церква св.Миколи була у 18 ст. – в 1784 р. вже розібрана. Піп її відомий з 1769 р. [Приходы и церкви Подольской епархии. – Труды Подольского епархиального историко-статистического комитета, 1901 г., т. 9, с. 798 – 799].