Церква Покрови

Церква [Гульдман В.К. Справочная книжка Подольской губернии. – Каменец-Подольский: тип.губ.правления, 1888 г., с. 244]. Церква Покрови збудована у 1722 р. – дерев’яна на кам’яному фундаменті. Спочатку мала 4 верхи, в 1757 р. передній верх знято, три верхи покрито залізом, прибудовано приділи з півночі й півдня [за описом переробок дата їх скоріше с.19 ст.]. Дерев’яна дзвіниця на кам’яному фундаменті збудована за 5 саж. (10.6 м) на захід від церкви [Приходы и церкви Подольской епархии. – Труды Подольского епархиального историко-статистического комитета, 1901 г., т. 9, с. 214].