2007 р. У Львові нарешті затвердили межі Стрийського парку

Дата: 20.12.2007. У Львові нарешті затвердили межі Стрийського парку – після того, як туди вліз банк і не тільки

Депутати Львівської міської ради у вівторок, 18 грудня на пленарному засіданні затвердили межі пам’ятки садово-паркового мистецтва загальнодержавного значення «Стрийський парк» у м. Львові орієнтовною площею 52,1381 га у межах фактичного землекористування, в тому числі площею 1,2879 у межах червоної лінії та зайнятою сторонніми землекористувачами загальною площею 3,7387 га. Про це сьогодні, 20 грудня, ЗІК повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Розглянувши графічні матеріали на землекористування, за погодженням з постійною комісією природокористування, охорони довкілля та благоустрою, постійною комісією землекористування, постійною комісією архітектури, містобудування та охорони історичного середовища, керуючись Конституцією України, Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», Земельним кодексом України міські обранці ухвалили відповідне рішення.

Джерело: «Західна iнформаційна корпорація»