Кам’янка с

В довіднику [Українська РСР. Адміністративно-територіальний устрій на 1 січня 1987 р. – К.: 1987 р.] це село значиться як окреме, але на пізніших картах його вже не видно – приєднане до Липовця.

Населений пункт приєднано (або включено в смугу) смт Липовець. Рішення № прийняла Вінницька обласна рада 11.12.1987 р. Дата опублікування 01.01.1988 р. (“Відомості Верховної Ради України” № 2, стор.70).

Виконавчий комітет Вінницької обласної Ради народних депутатів рішенням від 11 грудня 1987 року вніс в адміністративно-територіальний устрій окремих районів такі зміни: у Липовецькому районі включив у межі селища міського типу Липовець село Кам’янка Липовецької селищної Ради.

виконкому Вінницької обласної Ради депутатів трудящих № 416 від 6 липня 1957 р. «Про уточнення обліку населених пунктів»: виключити з облікових даних адміністративного поділу населені пункти, що по різних причинах припинили своє існування: хутір Гордіївський — Кам’янської сільської ради.