2008 р. У центрі Львова на місці ринку «Добробут» може постати готель «Золотий лев»

«У Львові залишається велика потреба у будівництві мережевих готелів класу Хілтон, Шеретон, особливо у центральній частині міста, де немає вільних площ. Але зараз влада міста веде переговори з власником ринку «Добробут». І, якщо усі питання будуть погодженні, то на місці цього ринку може постати готель «Золотий лев»», – повідомив під час прес-конференції перший заступник голови Львівської ОДА Валерія П’ятак.

В.П’ятак повідомив, що за останні п’ять місяців на Львівщині вже будується чи реконструюються 24 готелі. «Більше як 300 млн дол ми прогнозуємо капіталовкладення у розвиток готельного бізнесу у Львові, оскільки сподіваємося, що Львів після чемпіонату Європи стане одним з великих туристичних центрів», – сказав він.

Заступник директора департаменту «Євро-2012» Львівської міської ради Олег Вілюра зауважив, що зараз у Львові небагато вільних місць під забудову. «Але ситуація зміниться: нас чекає будівельний підйом. Плануємо виставити на аукціон сім земельних ділянок під будівництво готелів. Ще не закрите повістю питання забудови території біля стадіону до «Євро-2012», загальною площею 20 га (25 га – разом зі стадіоном)», – сказав він.