Панаса Мирного вул.

Вул.Франка з вул.Угорською сполучає вулиця Панаса Мирного, названа так 1946 року на честь українського письменника і драматурга (1849-1920). Від 1929-го вона називалася Власна Стріха.

У будинку № 3 в 1950-х містився Народний суд Червоноармійського району, тепер це житловий будинок.

Під № 6 від 1950-х була бібліотека № 18 селища Новий Львів, нині це житловий будинок.

Під № 33 за часів СРСР був Дім ювілейних дат, де здебільшого влаштовували весілля, сьогодні на цьому місці споруджують новий житловий особняк.

Забудова вулиці: двоповерхова особнякова 1930-х, нові особняки 2000-х, новий багатоповерховий житловий будинок 2006 року.

Вул.Панаса Мирного з проспектом Червоної Калини з’єднує вулиця Угорська, названа так 1925 року. За радянських часів під № 1 була їдальня № 1, тепер на цьому місці – новозбудований храм Кирила і Методія УГКЦ. У будинку № 7-а від радянських часів міститься магазин “Продукти”. Під № 9 від часів СРСР – відділення Ощадбанку. Під № 14 від 1950-х – завод “Полярон”. Забудова вулиці здебільшого житлова чотириповерхова першої половини 1960-х.

Джерело: “”, 28 вересня 2007 року, № 173 (243)