Костел Богородиці

Костел божої матері ангельської збудовано у 1643 р. – кам’яний. Реставровано у 1780 р. Шанована ікона св.Антонія Падуанського. Спочатку це був костел кляштору францисканців, заснованого у 1630 р. У 1734 р. його пограбували гайдамаки Савки [Rolle J. Zamieczky podolskie, t. 2, s. 281]. Закритий у 1833 р. [Приходы и церкви Подольской епархии. – Труды Подольского епархиального историко-статистического комитета, 1901 г., т. 9, с. 905 – 907]. Парафіальний костел існував у 1772 р. [Litak S. Kościół łaciński w Polsce około 1772 r. – Rzym-Lublin: 1991.]. Мурований костел божої матері ангельської у кляшторі францисканців збудовано у 1780 р. Кляштор скасовано 1832 р., костел лишився парафіальним. Парафія діяла в 1850 р. [Źródła do dziejów rozgraniczenia diecezji łacińskich w Cesarstwie Rosyjskim w połowie 19 wieku. – Lublin: 2000, t. 1, cz. 1, s. 45].