Тепличне смт

Верховна Рада Української Радянської Соціалістичної Республіки постановляє (05.07.1991, № 1302-ХІІ): Перетворити житлові масиви Шевченківського району міста Запоріжжя «Запорізький тепличний комбінат», «Чапаєвка», «Криничне» в селище міського типу Тепличне.

Запорізька обласна рада 23 квітня 2009 року прийняла рішення № 3: «1.Виключити з облікових даних селище міського типу Тепличне, розташоване в Шевченківському районі міста Запоріжжя. 2.Вважати таким, що втратив чинність пункт 1.1. рішення Запорізької обласної Ради народних депутатів від 27.09.1991 р. №8 «Про зміни в адміністративно-територіальному устрою окремих районів області» (щодо утворення Тепличної селищної Ради народних депутатів Шевченківського району м. Запоріжжя з центром у селищі міського типу Тепличне).