Дністровська вул.

Вул. Зелену з вулицею Липова Алея сполучає вулиця Дністерська, названа так 1957 року.

У чотириповерховому житловому будинку 1960-х № 1 від радянських часів залишився магазин “Книги-канцтовари” та крамниця “Продукти”, а також відділення “Приватбанку”.

У чотириповерховому житловому будинку 1960-х років № 2 за радянських часів був овочевий магазин, нині – бар.

Під № 14 від радянських часів міститься філія Ощадбанку, поштове відділення № 35 і аптека.

У будинку № 17 за радянських часів був магазин “Продукти”, а також майстерня з ремонту лампових радіоприймачів, радіол, магнітофонів і прокат радіотелевізійної апаратури, зараз тут фірмовий магазин “Золочів” (м’ясо-ковбаси), Галицький автомобільний клуб та аптека.

В будинку № 25 за радянських часів був дитячий комбінат, тепер тут міститься фірма хімічних реактивів “Технохім”.

Під № 27 – обласна дитяча спеціалізована клінічна лікарня.

Забудова вулиці в стилі конструктивізму: чотириповерхова 1960-х років і двоповерхова 1930-х і 1950-х.

Джерело: “”, 7 вересня 2007 року, № 158 (228)

Перпендикулярно до вул.Дністерської пролягає вулиця Дунайська, названа так 1957 року.

В одноповерховому салоні початку 1970-х років під № 32 за радянських часів містився салон “Зовнішторгу” ЦУМу “Дунай” – “Каштан-2” “Інвалютторгу”, до останнього часу тут був меблевий салон “Каштан”, нині приміщення порожнє, його переобладнують.

У п’ятиповерховому житловому будинку 1960-х № 7 до 1990-х років був хлібний магазин.

Забудова вулиці: польський двоповерховий конструктивізм, двоповерхова барачна забудова 1950-х і п’ятиповерховий хрущовський конструктивізм 1960-х.