Графічна реконструкція напису (лігатури), розташованого над та під іконою “Христос у Никодима”

Транскрипція:

Помощію Божією і Пресвятой Богородиці Патронки нашей, за молитвами Преподобних Отец Блаженних Старец Іова і Феодосія Первоначалних Скитских. А за приліжним старанієм Пречестнаго отца Саватія в то время Ігуменство правяща, і всей о Христі Братіі Общим Старанієм сей Святий. Іконостасний Олтар: Промислами і своїми прикладами закончили і поставили: Року Божія 1705 мая 5

Переклад:

За допомогою Бога і Пресвятої Богородиці, патронки нашої, за молитвами преподобних отців блаженних старців Йова і Феодосія перших монахів скитських. Із ретельним старанням пречесного отця Саватія, який в той час був ігуменом і всієї Христової братії загальним старанням цей святий Іконостасний вівтар, турботами і своїми прикладами закінчили і поставили: року Божого 1705 травня 5.